Wat kan je met een bingo?

Een bingo is meer dan ouderwetse gezelligheid!

Een reguliere openbare bingo is een klein kansspel zoals de kansspelautoriteit het noemt en moet aan een aantal regels voldoen. Zo moet je bij openbare toegang waarbij de bingoboekjes worden verkocht je bingo aanmelden en mag er niet meer dan 400 euro per ronde en 1550 euro in totaal aan geld of waarde worden uitgekeerd. Daarnaast moet de bingo georganiseerd worden door een vereniging en moet er vantevoren worden aangegeven wat het doel is van de eventuele positieve opbrengsten. Wil je voor je kroeg, restaurant of vereniging een bingo organiseren, als fundraiser of om je horecabedrijf op een rustig tijdstip gezellig vol te krijgen? We kunnen je daar bij helpen, bel of mail ons voor de mogelijkheden.

De regels die voor een openbare of promotionele bingo gelden vervallen als je het speelt in besloten kring, zoals familie, vrienden of een (afdeling van een) bedrijf. Je organiseert bijvoorbeeld voor collega’s een fantastische eindejaarsbingo met enorm veel gezelligheid én om mensen weer helemaal bij elkaar te krijgen. Het prijzenpakket stel je zelf samen en wordt slechts beperkt door je eigen fantasie. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om snipperdagen als prijs weg te geven, of misschien een product, dienst of apparaat dat je zelf of een leverancier levert?

Ook kan je de klassieke bingo ombouwen naar iets dat is aangepast aan jouw bedrijf. Denk aan een bingo met kernwaarden, geschiedenis of producten. Of als je het helemaal fout wil maken, een bullshitbingo met uitspraken en jargon die in jouw organisatie gebruikt worden. Bel of mail ons om te bespreken wat het best bij jullie past!

Sluiten

Verzoek gegevens inzien

 
Close

Verzoek account verwijderen

Close

Verzoek gegevens wissen

Close

Algemene vraag

Live & Online Pubquiz Of Bingo - Vanaf €495 All Inclusive
Logo
Shopping cart