Online Escape Room Lost Treasure

8.5
Expert ScoreLees recensie

“Saw was ook een film over een Escape Room”

49,95 excl. btw

Jaaa, een Escape Room! Er zijn mensen die er verslaafd aan zijn, er zijn spannende films over gemaakt en je kan ze óók in je eigen woonkamer online spelen.

Lost Treasure is een spannend verhaal waarover we hier en nu niets mogen zeggen. Nee echt. De maker heeft gedreigd ons vast te ketenen in een sinistere douch- & toiletruimte als we iets zouden loslaten in deze tekst en hij had een soort van Jigsaw masker op toen hij dat zei, dus we denken dat ‘ie het meent.

Even terug naar Lost Treasure. Je speelt het spel alleen of met een team van 2 tot 5 personen, elk achter je eigen laptop of PC, of gezellig bij elkaar in de woonkamer. Als je niet allemaal op dezelfde locatie bent kan je met elkaar communiceren met een programma zoals Skype, Zoom, FaceTime of Whatsapp Video. Wij regelen in ieder geval een Zoom Meeting voor je en bij meer teams maken we per team een aparte groep per team voor je aan. Je hoeft dus niets te regelen zelf.

Tijdens het spel verken je via een internet browser in 3D een huis waarin verschillende puzzels verborgen zitten die je moet oplossen. Als je vastloopt kan je om de paar minuten hints vragen die je verder helpen. Maar als je een hint vraagt worden er extra minuten bij je totaaltijd opgeteld.

De prijs is per login, waarmee je met maximaal 5 mensen kan spelen. Wil je in teams met je hele bedrijf, sportteam, familie of vrienden spelen en zijn dat meer dan 20 mensen? Bel of e-mail dan even, dan maken een special price for you.

8.5Expert Score
Hè ja, een Escape Room...
Nee, maar, deze is serieus leuk!
Wij zelf
9
Pluspunten
  • Alles
- Minpunten
  • Niets
Sluiten

Verzoek gegevens inzien

 
Close

Verzoek account verwijderen

Close

Verzoek gegevens wissen

Close

Algemene vraag

Live & Online Pubquiz Of Bingo - Vanaf €495 All Inclusive
Logo
Shopping cart