2009 – 2012

FunCorp is een handelsnaam van Zeta Services BV. Zeta bestaat sinds 2009 en was destijds gericht op werving & selectie van hbo’ers en academici.

2012 – 2015

Gedurende de kredietcrisis kwam de focus meer en meer te liggen op projectmatige werving van nieuwe medewerkers, bijvoorbeeld door kleinschalige evenementen en activiteiten. Ondanks, of misschien wel dankzij, de hoge werkloosheid werd het steeds moeilijker mensen te laten solliciteren op vacatures, dus het mobiliseren van verborgen talent moest creatiever worden.

2015 – 2018

Op die manier werd employee satisfaction, het vergroten van werkplezier door middel van evenementen en activiteiten, steeds belangrijker. Meer en meer werkgevers zagen in dat behoud van medewerkers belangrijker is dan elke keer vervanging zoeken voor mensen die zich onvoldoende gewaardeerd voelden en daarom sneller op zoek gingen naar een nieuwe uitdaging. De basis voor de activiteiten van FunCorp was gelegd.

2018 – 2020

Luchtige, uitdagende en spannende bedrijfs- en teamevenementen werden de hoofdactiviteit. Pubquizen, bingo’s, sport en spel op het strand, speurtochten, kookworkshops en escape rooms bleken een uitgelezen manier om mensen buiten de werkomgeving dichter bij elkaar te brengen. Ook sportverenigingen en feestjes in familiekring kwamen steeds vaker om de hoek kijken.

2020 – heden

De naam FunCorp wordt geboren, omdat we die beter vinden passen bij wat we nu doen. Tijdens de zomer van 2020 passen we een groot deel van de evenementen en activiteiten aan naar een volledige online omgeving. We bouwden twee studio’s en stelden een mobiele studio voor gebruik op locatie samen.

Zoals het er momenteel uitziet blijven we voorlopig volledig online en via live streaming werken. Het aanbod van activiteiten wordt continu geëvalueerd, aangepast en verbeterd. [edit zomer 2021] Inmiddels hebben we weer een aantal evenementen op locatie kunnen doen. In principe is het altijd mogelijk om onze pubquizzen en bingo’s op locatie te bestellen. Voor €295 extra komen we met geluidsapparatuur, verlichting, camera’s & streaming-dingessen (zodat de mensen die thuis zitten óók mee kunnen doen), pubquiz- of bingoformulieren, pennen, bingomolens én onze stralende persoonlijkheden naar je toe. Een echte drive-in show dus! Dan is het wél belangrijk om eerst te bellen om kort te sluiten en af te stemmen. Ja, we weten dat dat het zelfde betekent.

Voor informatie over adverteren, partnerships, persberichten of gewoon omdat je om een praatje verlegen zit stuur je een bericht naar Pep van Tol op pvt@funcorporation.nl of bel je 070-7859231.

Sluiten

Verzoek gegevens inzien

 
Close

Verzoek account verwijderen

Close

Verzoek gegevens wissen

Close

Algemene vraag

Live & Online Pubquiz Of Bingo - Vanaf €495 All Inclusive
Logo
Shopping cart