Uitgelicht!

795,00 excl. btw

HAPPY NEW YEAR & BINGO!!!

  • Een “full-size” online bingo van 5 rondes
  • Een volledig verzorgde Zoom meeting van in totaal 3 uur (inclusief ongeveer anderhalf uur voor de bingo) compleet met invites (die wij kunnen versturen, maar je kan ze ook zelf doorsturen)
  • Ons handige online bingo-systeem, geen gedoe met bingoboekjes enzo, maar wel de look & feel van ouderwetse bingo, met logins voor maximaal 100 deelnemers
  • Live presentatie door een bingomaster & sidekick, met héél veel gezelligheid
  • De bingomaster staat op een plek naar keuze: in de sneeuw, op het strand, in de kroeg, of (als je een kort filmpje aan ons stuurt) in jouw bedrijfsrestaurant, kan allemaal!
  • Praatje voor- of achteraf, presentatie, speech of toespraak? Geen probleem!
  • Muziek naar keuze, u vraagt, wij draaien
  • Een op maat gemaakte “Save The Date” flyer (in de stijl die je hier ziet), waarmee je je collega’s, teamgenoten, vrienden en/of familie lekker effectief kan spammen
  • Een prijs voor elke ronde en de mogelijkheid om een extra prijzenpakket er bij te nemen, of zelf leuke prijzen te bedenken (snipperdagen, een nieuwe leaseauto, maak het zo gek als je wil!)

Dat is lekker compleet! Gelijk boeken? Zet de gewenste datum in het opmerkingenveld! Als je het prettiger vindt om eerst te bellen of e-mailen kan dat natuurlijk ook, via 070-7859231 of info@funcorporation.nl.

LET OP: vergeet niet om leuke prijzen te regelen! Dat kan je allemaal zelf regelen en je fantasie helemaal de vrije loop laten gaan. Geen tijd? Dan regelen wij het voor je. We hebben een klein, middel en groot pakket voor 200, 400 of 600 euro, maar je kan het zo uitgebreid of juist budget maken als je zelf wil. Check de site voor deze aanvullingen.

Nog een “LET OP” achteraf: wil je tóch liever dat we je pubquiz of bingo op locatie presenteren? Dat kan! Voor €295 extra komen we met geluidsapparatuur, verlichting, camera’s & streaming-dingessen (zodat de mensen die thuis zitten óók mee kunnen doen), pubquiz- of bingoformulieren, pennen, bingomolens én onze stralende persoonlijkheden naar je toe. Een echte drive-in show dus! Dan is het wél belangrijk om eerst te bellen om kort te sluiten en af te stemmen. Ja, we weten dat dat het zelfde betekent.

Sluiten

Verzoek gegevens inzien

 
Close

Verzoek account verwijderen

Close

Verzoek gegevens wissen

Close

Algemene vraag

Live & Online Pubquiz Of Bingo - Vanaf €495 All Inclusive
Logo
Shopping cart